Først var det en løve, så var det et villsvin: Nå er det overraskende nyheter om villdyret

26/07/2023 21:30

Sofie

Nyheter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Saken om dyret for øvrig vil aldri ta slutt.

Du må gradvis spole tilbake tiden godt fem dager, da en sjokkerende historie så dagens lys. Og det var absolutt ingenting å si om innbyggerne i Berlin gikk rundt litt bekymret i dette øyeblikket.

En fullvoksen løve hadde blitt sett gå fritt i byens gater. Senere avslørte både politiet og ordføreren at det ikke var en løve – men heller et villsvin.

Men nå tyder alt på at det er noe helt tredje.

Det skriver TV 2

Og til tross for at det hele startet natt til torsdag, etter en intens jakt, er det ennå ikke tatt noen dyr. Så sent som i går har en annen historie sett dagens lys.

Her avslører resultatene av en avføringstest nye ledetråder.

Ifølge en talskvinne fra distriktet Potsdam-Mittelmark sørvest for Berlin, indikerer prøven at det observerte dyret muligens var en planteeter og dermed ikke et rovdyr som en løve.

Analyser av hår fra området der dyret ble sett pågår fortsatt og forventes å bli publisert om kort tid.

Under jakten har politiet oppfordret beboere i området til å holde seg innendørs og holde kjæledyrene hjemme for sikkerhets skyld.

Over 100 politifolk, helikoptre, droner og termiske kameraer deltok torsdag i søket i forstaden Kleinmachnow, som ligger 20 kilometer sørvest for Berlin sentrum.

Jegere og veterinærer har også sluttet seg til arbeidet med å finne det gåtefulle dyret. Dyret er foreløpig uidentifisert.