Det er ikke alltid man kan regne ut hvordan man ender opp med å se ut fra naturens side. Noen har brune øyne og lyst hår, men har barn med rødt hår og grønne øyne.
Slik er naturen ordnet så subtilt, men de små forskjellene i utseende kan også ha andre og mer fargerike årsaker.
En av de mer særegne forskjellene i utseende har en biologisk forklaring, og det gjelder blant annet årsaken til at noen mennesker har bittesmå hull der ansiktet og øreflippen møtes, skriver Mirror.
Det er verken en genetisk defekt eller fordi mor drakk under svangerskapet, men en ufarlig fødselsdefekt som fremstår som en relikvie fra fortiden, som går igjen hos et lite antall vanlige mennesker.
Rent medisinsk kalles det lille hullet på engelsk en 'preauricular sinus', som kan oversettes til dansk som en ekstern sinus.
Det lille hullet fikk navnet sitt da det ble oppdaget i 1864, og ifølge den amerikanske paleontologen Neil Shubin kan det lille hullet være siste rest av fiskegjeller.
Det høres sprøtt ut, men det er en ufarlig rest av menneskelig utvikling fra tiden da vi levde under vann og først krøp inn på land. Det er imidlertid bare en teori som ennå ikke er testet, så du må ta den med en klype salt.
I Europa og USA forekommer de små hullene bare mellom 0,1 og 0,9 prosent av den voksne befolkningen. I Afrika og Asia er det imidlertid et mer vanlig syn, hvor opptil hvert 10. barn i visse afrikanske land blir født med det ekstra spesielle hullet ved øreflippen.
De små hullene er helt ufarlige, men kan bli infisert og danne cyster, som lett kan kureres med antibiotika eller et lite kirurgisk inngrep.