'Friends'-stjernene bryter nå tausheten: "Fullstendig ødelagt"

31/10/2023 19:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Siden kunngjøringen om den 54 år gamle skuespillerens død har folk over hele verden ventet på en uttalelse fra medstjernene fra serien 'Friends'.

Siden det ble kjent at den 54 år gamle skuespilleren hadde gått bort på tragisk vis, har fans over hele verden ventet på en uttalelse fra medskuespillerne fra serien Friends – og nå er den her.

I en sjelden uttalelse publisert av People Magazine har stjernene i den ikoniske serien «Friends» for første gang åpnet opp om den triste nyheten om Matthew Perrys død.

"Vi er alle så fullstendig ødelagt av tapet av Matthew. Vi var mer enn bare rollebesetningskamerater. Vi er en familie," heter det i uttalelsen deres.

"Det er så mye å si, men akkurat nå kommer vi til å bruke et øyeblikk på å sørge og bearbeide dette ufattelige tapet.," lød den følelsesladede uttalelsen fra Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc og David Schwimmer.

De sendte sine tanker og kjærlighet til Perrys familie, venner og alle de som elsket ham.

Matthew Perry, kjent som den elskede karakteren Chandler Bing, ble funnet død lørdag i en alder av 54, og etterlot seg et stort tap blant hans nærmeste kolleger og fans over hele verden.

Matthew Perry oppnådde global anerkjennelse på grunn av sin store rolle i den populære serien "Friends".

I tillegg slet skuespilleren offentlig med sin avhengighet til reseptbelagte legemidler og alkohol, noe han åpnet opp om i sin bok "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing". Han hadde vært rusfri i 18 måneder da boken ble gitt ut.

Mens omstendighetene rundt Matthew Perrys død forblir ukjente, ble det kjent at Los Angeles brannvesen reagerte på en adresse i Pacific Palisades etter en melding om en bevisstløs mann i et boblebad (jacuzzi).

Til tross for forsøk på å redde ham, ble han umiddelbart erklært død, noe som bidro til den dype sorgen til både hans kolleger og fans.

«Friends» ble avsluttet i 2004, men serien lever videre gjennom repriser på ulike strømmetjenester