Friidretts-VM: Forlovet seg på målstreken

24/08/2023 14:24

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Paret, som begge konkurrerte for Slovakia i friidretts-VM, har vært sammen i fire år.

Hana Burzalova og Dominik Cerny forlovet seg under VM. Paret, som begge konkurrerte for Slovakia i friidretts-VM, har vært sammen i fire år. Cerny forteller at han bestemte seg for å spørre Burzalova om hun ville tilbringe resten av livet med ham to dager før frieriet fant sted.

– Jeg prøvde å holde det hemmelig og ingen andre visste det. Jeg tenkte på det under hele løpet, kanskje det var det som presset meg mot mål. Jeg kjente en indre energi, en spesiell motivasjon, sier Cerny ifølge Sportbladet.

Etter at han var ferdig med 35 kilometers gange for menn, ventet han derfor på Burzalova. Da hun krysset målstreken helt pumpet opp, ble hun merkbart overrasket og rørt over synet som møtte henne.

Etter å ha trukket pusten, ga hun et lykkelig "ja". Så løftet Cerny en arm som en seiersgest – og kysset deretter sin forlovede. Burzalova viste deretter frem ringen sin.

Cerny ble nummer 19 blant mennene og Burzalova ble nummer 18 blant kvinnene. Hva som venter videre, vil det nyforlovede paret snart finne ut.

Foto: NTB

– Vi tilbringer hele året sammen på treningsleir. Det er ingen planer for bryllupet ennå. Kanskje vi bare bestemmer oss to dager i forveien. Vi liker å gjøre ting spontant. Ved OL i Paris starter vi kanskje som Cerny-familien, kanskje i den nye grenen av gåstafetten, sier Cerny ifølge Sportbladet.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.