Går hardt ut mot prins Harry: -jævla idiot

22/06/2023 15:37

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kjent TV-profil går hardt ut mot prinsen.

Få offentlige personer har møtt så mye kontrovers i det siste som prins Harry (38).

I både Netflix-dokumentarserien og boken Spare, og i utallige intervjuer, har prinsen snakket om forholdet sitt til resten av kongefamilien – som fremstår som iskald. Det skriver Seoghør.

Dette fikk mange til å reagere, og mens noen støtter ham og kona, hertuginne Meghan (41), er det også de som ikke er så positive til den britiske prinsen.

Sistnevnte er artisten og tv-personligheten Kelly Osbourne (38). Under en gjesteopptreden på "I've Had It"-podcasten delte hun sine ærlige tanker om Harrys oppførsel. Dette skriver E! nyheter

- Jeg synes Harry er en jævla idiot. Han sutrer, klager og bærer seg: «Jeg er den eneste som noen gang har hatt psykiske problemer. Livet mitt har vært så vanskelig», etterliknet Osbourne i episoden, før hun raste videre:

- Alles liv er vanskelig. Du var prins i et land og kledde deg ut som en jævla nazist, også prøver du nå å gjenoppstå som paven? Faen ta det.

TV-profilen viser til da prins Harry møtte opp til en fest i 2005 i naziuniform. Hendelsen forårsaket en skandale og stemte overens med flere andre titler som «partyprinsen» representerte på den tiden.

Dette førte til at han måtte gi en offentlig unnskyldning. I Netflix-serien «Harry and Meghan», som hadde premiere på slutten av 2022, kalte prinsen selv hendelsen «en av de største feilene i livet mitt».

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.