Grusom sak: 10-åring funnet død

15/08/2023 19:30

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
-Livet mitt vil aldri bli det samme igjen.

Hendelsen, som ble rapportert av flere britiske medier, begynte tidlig på morgenen torsdag 10. august i den lille landsbyen Horsell, Surrey, i det sørøstlige England.

Etter å ha mottatt en bekymringsmelding, dro politiet til en adresse. Der fant de liket av en ti år gammel jente identifisert som Sara Sharif. 

Ifølge BBC skal ingen andre ha vært hjemme i den aktuelle leiligheten.

Jenta ble erklært død på stedet. Ifølge BBC vil en obduksjon finne sted tirsdag ettermiddag.

Britiske medier som The Sun og Daily Mail skriver at det er åpnet en drapsetterforskning. Ingen har blitt arrestert så langt. 

Politiet skal imidlertid være interessert i å kontakte de tre mennene som antas å ha forlatt landet 9. august.

De bekreftet at de jobber med internasjonale myndigheter for å lokalisere de tre mennene.  

- Etterforskere har bekreftet at ingen andre personer var til stede på adressen da de ankom tidlig torsdag morgen, forteller en talsperson for Surrey-politiet til BBC.

- De tre personene de ønsker å snakke med, var kjent for offeret.

Politiet sa også at jentas familie var varslet. Så langt har det ikke kommet noen bekreftelse på forholdet mellom de tre etterlyste mennene til den døde 10 år gamle jenta.

"Livet mitt vil aldri bli det samme igjen. Sara burde være sammen med meg akkurat nå. Hun var for ung", sa moren Olga til The Sun. Hun beskrev henne som en "utadvendt" og "cheeky" jente som hadde mange venner på skolen og var en fan av Frozen Disney-filmer. De ville tilbringe tid sammen med å strikke gensere og lære å hekle, la hun til.

Lokalsamfunnet reagerte med sorg og sjokk etter at nyheten om den 10 år gamle jentas død ble kjent. Blomster og brev blir stående utenfor boligen.

Noen naboer sa at de ikke kunne forstå at noe slikt kunne skje i deres område. 

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.