Grusomt: Alexander og Elizabeth ble glemt på havet

24/03/2023 12:37

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Et par på bryllupsreise hevder at de ble glemt på havet under en snorkletur.

Et par fra California har anlagt søksmål mot et båtselskap fra Hawaii.

Paret hevder at båtselskapet Sail Maui forlot dem på åpent hav under en snorkletur i 2021.

Paret krever 5 millioner dollar i erstatning - tilsvarende over 34 millioner kroner.

Det skriver Daily Mail.

Elizabeth Webster og ektemannen Alexander Burckle var på bryllupsreise på Hawaii i september 2021. Her valgte paret å bestille seg på snorkletur sammen med 42 andre passasjerer.

Ved første stopp hadde passasjerene fått beskjed om at de kunne snorkle rundt i en time før de var tilbake på båten.

Ifølge Elizabeth Webster og Alexander Burckle ble de under snorklingturen fanget i en sterk strøm og kom seg derfor ikke tilbake til båten.

Men i stedet for å vente på paret, valgte båten å seile videre. Andre passasjerer skal ha lagt merke til at paret var savnet og varslet kapteinen.

Likevel valgte båten å ikke endre kurs.

Elizabeth Webster og Alexander Burckle hevder at de da måtte svømme til en annen øy som heter Lanai – en distanse på rundt 800 meter. Underveis fryktet paret å gå tom for krefter og drukne.

Da paret endelig nådde land, måtte de skrive «HJELP» og «SOS» i sanden. Først etter en stund ble de funnet av lokalbefolkningen som ga dem vann og en telefon slik at de kunne informere båtselskapet om hendelsen.

Sail Maui innrømmer at de hadde tælt feil og glemt paret på det store hav.

Paret ønsket ikke å sette flere ord på den oppsiktsvekkende saken. Ifølge deres advokat er paret fortsatt for påvirket av opplevelsen til å kommentere på det.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.