'Hanna Montana' stjerne arrestert: Du vil aldri gjette hvorfor

28/08/2023 21:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tidligere Hannah Montana-stjerne ble arrestert i helgen for en rekke siktelser, opplyser politiet.

32-åringen ble varetektsfengslet lørdag (26. august) i byen Rockwall, Texas, etter en samtale om forstyrrelse på et hotell i nærområdet.

Offiserer svarte på et anrop fra noen som ble hevdet å ha opptrådt på en uregjerlig måte og hadde tatt en pose potetgull fra matmarkedet.

Ifølge en uttalelse fra Rockwall County Sheriff's Office ble mannen anklaget for å ha tatt posen med chips og spist dem uten å betale.

Politiet sa at da ansatte krevde at den angivelig berusede mannen skulle betale for det han hadde tatt, ble han verbalt fornærmende og dro uten å betale likevel.

Mitchel Musso ble møtt av politiet utenfor hotellet hvor han ble arrestert for offentlig rus og tyveri til en verdi av under 100 dollar.

En "rutinemessig sjekk av journaler" på 32-åringen fant også at politiet hadde noen utestående trafikkordre for Musso også. Den tidligere Disney Channel-stjernen tilbrakte en natt i fengsel før han dro ettermiddagen etter (27. august) etter å ha lagt ut en obligasjon på 1000 dollar.

I tillegg til tellingene for offentlig rus og tyveri under 100 dollar, står Musso også overfor siktelser for utløpt registrering, manglende fremvisning av førerkort og brudd på et "løfte om å dukke opp".

Politiet tok også et bilde av den tidligere barnestjernen med det som så ut til å være et håndkle surret rundt overkroppen.

Foto: Rockwall County Sheriff's Office

I tillegg til sin Hannah Montana-berømmelse, har Musso også vært en del av andre prosjekter, inkludert filmen Monster House og gitt stemmen til en karakter for Phineas og Ferb.

Han var også vertskap for Disney Channels PrankStars-show i 2011 og dukket opp i to sesonger av Pair of Kings-showet.

I tillegg til arbeidet sitt på TV, har han også hatt en musikkarriere, selv om en ikke fullt så vellykket som andre Hannah Montana-stjerne Miley Cyrus, som opprinnelig hadde blitt kalt 'Destiny Hope Cyrus' før hun skiftet navn.

Hun hadde vært den ledende stjernen i det populære Disney Channel-showet og lanserte en svært vellykket karriere innen musikk og skuespill siden Hannah Montana avsluttet i 2011.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.