Hollywood-legende er død 82 år gammel

16/02/2023 10:14

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lederen hennes bekreftet den triste nyheten til nyhetsbyrået AFP.

Raquel Welch ble berømt på 1960-tallet for rollene sine i Fantastic Voyage og One Million Years B.C.

Mens Welch bare hadde noen få replikker i One Million Years B.C., ble hun raskt kjent i filmen fra 1966 som et resultat av klesskapet hennes, og hun ble en av de mest etterspurte stjernene i Hollywood.

På 1970-tallet vant Welch Golden Globe for beste kvinnelige skuespillerinne i en musikal eller komedie for sin rolle i 1974 i The Three Musketeers.

I 1995 ble Hollywood-megastjernen kåret til en av de 100 mest sexy stjernene i filmhistorien i et nummer av magasinet Empire.

Og hun ble også rangert på tredjeplass i Playboy's 100 Sexiest Stars of the 20th Century. Noen har tatt til sosiale medier for å hylle Welch, og viser hvor høyt hun var elsket ikke bare i Hollywood, men over hele verden.

På Twitter skrev NBA-stjernen Rex Chapman: "Raquel Welch har gått bort i en alder av 82.

"For et liv. Hvil i fred." Han la også ved et videoklipp fra et arkivert TV-intervju. I mellomtiden twitret den offisielle kontoen til Warner Musics Rhino Records:

"Å nei. RIP til den absolutte legenden RAQUEL WELCH." Fans av den legendariske skuespilleren tok også til sosiale medier for å diskutere minnene deres om Welch i filmer og kondolere familien hennes.

En fan sa: "Et av mine beste minner var å gå på kino med moren min for å se Mother, Jugs & Speed, sannsynligvis ikke passende for en 10 år gammel, men god hukommelse likevel.

"Født i september 1940. RIP Raquel Welch." Og en annen la til: "RIP Raquel Welch. Du gjorde Fantastic Voyage til den mest minneverdige filmen i min ungdom."

Welch giftet seg fire ganger i løpet av livet og fikk også to barn, Tahnee og Damon, med sin første ektemann James Welch.

Welch ble også knyttet sammen med Patrick Curtis, Andre Weinfeld og Richie Palmer i hennes begivenhetsrike kjærlighetsliv.

Foto: Shutterstock