Hunden har tatt verden med storm: Nesten alle sitter igjen i sjokk når de ser hva den gjør

09/06/2023 18:30

Sofie

Nyheter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Her kan du se en av de fineste videoene som har blitt tatt.

Selv om man kunne tenke seg at det ikke var så mange ting å forholde seg til når man passerte innsjøer eller lignende for å fiske, var det ikke tilfellet for en fisker da han bestemte seg for å fiske i Hulan-elven nær Harbin.

Men den sjokkerte fiskeren ble behandlet med et sjokkerende syn da et panisk lam tilsynelatende hadde forvillet seg fra flokken og falt i elven.

Lammet slet desperat med å holde seg flytende da strømmen trakk det lenger unna.

Men heldigvis løfter videoen sløret for en genuin episode. For plutselig kom en schæferhund til unnsetning og hoppet i vannet.

Og videoen viser den dramatiske kampen for å overleve, der hunden forsiktig dytter lammet mot elvebredden.

Mens lammet sender ut desperate rop, tar hunden forsiktig tak i nakken og drar den mot land. Og utrolig nok klarte hunden å redde det utmattede lammet og bringe det trygt tilbake til land.

Fiskeren, som går under navnet Huang, filmet hendelsen og ble dypt rørt over den hjerteskjærende redningen. Han lette etter eieren og fant at både hunden og lammet tilhørte samme person.

De tre ble senere gjenforent og nøt en lykkelig slutt på den dramatiske redningsaksjonen, som rapportert av lokale medier.

Og episoden har absolutt ikke gått upåaktet hen heller. Et hav av mennesker rundt om i verden har latt blikket hvile på videoen - og de har absolutt ikke lagt skjul på at hunden skal ha ros for den heroiske innsatsen.

Du kan se den hjertevarme episoden nedenfor: