I dag skjer det: Facebook fjerner populær funksjon

28/09/2023 16:37

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Meta kunngjorde nyhetene i august. Nå kom dagen.

Etter syv år med å kunne sende SMS-meldinger direkte fra Facebook Messenger-appen, har Meta, selskapet bak Facebook og Messenger, bestemt seg for å legge ned denne funksjonen.

Fra 28. september 2023 vil ikke brukere lenger kunne sende SMS-meldinger via Messenger når de oppdaterer appen sin.

Tilbake i 2016 introduserte Facebook denne funksjonen, som tillot brukere å kombinere SMS-kommunikasjon med Messenger-chatter i én enhetlig app. Men nå, etter nesten et tiår, er denne funksjonen i ferd med å gjøre det nå sin ende.

Meta har imidlertid ikke gitt noen konkret begrunnelse for denne endringen.

For de som fortsatt ønsker å sende SMS-meldinger fra Android-telefonene sine, kan de bruke den forhåndsinstallerte SMS-appen eller Googles egen app, «Messages».

Denne appen tillater også RCS-meldinger, en nyere meldingsstandard som lar brukere nyte funksjoner som å se når noen skriver, samt sende GIF-er, emojier og høyoppløselige bilder.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.