Internett er i sjokk: Du har spist Pringles feil hele livet

22/11/2023 17:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En video på sosiale medier avslører hvordan man kan innta den populære snacksen.

På Internett, hvor det er videoer med hacks og løsninger for enhver situasjon, har en nyhet truffet snacksentusiaster som en bombe.

En 45-sekunders video av TikTok-brukeren A-A-Ron som deler mattips på sin matlagingsside kalt 'cookinhungry' har sjokkert brukere av sosiale medier.

Han spurte fansen: "Visste du at det er en skikkelig måte å spise Pringles på?" I klippet, som har fått over 1300 visninger, filmet han en liten pakke med den ikoniske snacksen.

Han forklarte at når de fleste spiser Pringles, legger de chipsen med saltsiden ned i munnen på langs. Men det er tilsynelatende feil, siden fyren hevder at mesteparten av smaken faktisk er på siden de fleste har vendt opp mot ganen.

Han demonstrerte hvor mye smak det var på den andre siden ved å gni en Pringle med fingeren på begge sider. Grunnen til dette er at Pringles faktisk bare er krydret på den ene siden. Den andre siden smaker mildere fordi noe av smaken drysser av når de stables i røret.

Denne uventede oppdagelsen har forvirret og overrasket mange som nå vurderer sitt livs valg når det gjelder å nyte denne populære snacksen.

A-A-Rons brukere diskuterer ivrig om denne nye måten å spise på virkelig gjør en forskjell i smaksopplevelsen, og om de har spist Pringles feil hele livet.

Enten det er en kulinarisk revolusjon eller rett og slett gal, har denne videoen gått viralt og får folk til å se på måten de spiser snacken på, på en helt ny måte.

Kilde: DailyStar

Du kan se videoen nedenfor: