Jon Bon Jovi hylles: Du vil ikke tro hva han gjorde

12/09/2024 13:45

Yvonne

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Superstjernen var i gang med å filme en musikkvideo da han så en kvinne som hadde bruk for hjelp.

Superstjernen ble Superhelt, og hylles nå av politiet.

Se den rørende videoen fra den oppsiktsvekkende hendelsen lengre nede i saken.

Rockelegenden Jon Bon Jovi har fått ros av politiet for å ha hjulpet en kvinne i nød som befant seg på kanten av en bro i Nashville, Tennessee, tirsdag kveld. Bon Jovi var i Nashville for å filme en musikkvideo på broen da han så en kvinne som stod på feil side av rekkverket mens hun holder seg fast.

Hjelper kvinnen
Metropolitan Nashville Police Department har nå delt en video som vi ser musikeren og teamet hans snakke med kvinnen og hjelpe henne med å komme tilbake til broen.

"Det krever alle av oss å hjelpe til med å holde hverandre trygge," sa Ch John Drake fra politidepartementet i en kort uttalelse som siteres av BBC.

I videoen som du kan se lengre nede i saken, kan man se en kvinne i blått holde seg i rekkverket mens hun står på kanten. Flere mennesker passerer henne, og litt lenger ned på broen ser det ut til at Bon Jovis team holder på å sette opp kamerautstyr.

Bon Jovi går bort til kvinnen sammen med en annen mens teamet hans står lenger unna. Sangeren kan da sees vinke hei til henne og lene seg på rekkverket nær henne.

Etter omtrent et minutt går Bon Jovi helt over til kvinnen og tar fat i henne. Med hjelp av en annen kvinne får paret henne tilbake på gangveien på broen. Så snart kvinnen er trygg, strømmer det flere mennesker til, og man kan se Bon Jovi omfavner henne i en klem.

Politiet takker stjernen
Noen minutter senere viser politiopptakene Bon Jovi forlate broen sammen med kvinnen.

I følge med videoen på sosiale medier sa Metro Nashville Police Department:

"Takk til Jon Bon Jovi og teamet hans for å ha hjulpet en kvinne på Seigenthaler Pedestrian Bridge tirsdag kveld. Bon Jovi hjalp til med å overtale henne til å komme ut av kanten over Cumberland River i sikkerhet."

Trenger du noen å snakke med?
Kirkens SOS: 22 40 00 40

Røde Kors: 800 33 321

Mental Helse: 116 123