Kaostur: Politiet arresterer dødsberuset togfører

16/12/2022 08:05

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
En alkoholtest viste at togføreren hadde en promille på 2,8.

Togpassasjerene på linje S60 i Stuttgart fikk seg en begivenhetsrik tur torsdag kveld.

På noen stasjoner forble dørene lukket, på andre stasjoner kjørte toget bare forbi, og i mellomtiden kom meldinger over togets offentlige adressesystem, som omhandlet alt annet reisen.

Årsaken var ifølge politiet en sterkt beruset 43 år gammel mannlig lokfører.

Etter å ha blitt arrestert, tok sjåføren frivillig en alkoholtest. Den viste at han hadde en promille på 2,8.

Føreren er nå under etterforskning for å ha forårsaket fare for togtrafikken. Han kommer foreløpig ikke til å kjøre tog igjen.

Mye tyder på at han ikke var særlig fornøyd med jobben sin.

Over høyttaleranlegget klaget lokføreren flere ganger på jobben sin og arbeidsgiver hans.

Meldingene handlet «ikke om jernbanedrift eller annen reiseinformasjon», sa en talsmann for politiet, ifølge lokale medier swr.de.

På flere planlagte stasjoner stoppet ikke mannen, opplyser politiet. Noen ganger ble dørene ikke åpnet - andre ganger skjedde det bare med forsinkelse.

På Rutesheim stasjon, omtrent 25 kilometer fra Stuttgart, gikk toget ganske enkelt forbi, hvoretter det ifølge lokale medier avveket fra den planlagte ruten og i stedet kjørte i en sirkel.

På den stasjonen ventet en mor på å hente datteren sin. Og da hun så toget passere forbi, valgte hun å kontakte politiet.

Deretter ble mannen pågrepet.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.