Kasper Kristoffersen åpner opp om utroskapen

23/04/2023 11:59

Sofie

Nyheter
Foto: Pressebilde/Kagge
Foto: Pressebilde/Kagge
Åpner opp om det tidligere forholdet i ny bok.

Kasper Kristoffersen (29), ekskjæresten til Sophie Elise Isachsen (28), er i ferd med å gi ut bok. Den har tittelen «Gi slipp. En ung manns bekjennelser».

Der snakket han om forholdet og bruddet, samt Isachsens tidligere innrømmede utroskap. Det skriver SeogHør.

- Forholdet til Sophie er en viktig og karakterbyggende hendelse i livet mitt. Jeg vurderte å ikke bruke navnet hennes, fordi jeg ønsket at boka skal leses mer fellesmenneskelig. Det er ikke en tabloid historie, men den sier noe om hvordan jeg jobbet meg gjennom kjærlighetssorgen, sier han til VG om hvorfor han er åpen om temaet.

TV 2 skrev om en sak der Kristofferson fortalte om å ha mottatt meldinger om at kjæresten var utro under innspillingen av «Farmen kjendis». Sophie Elise hadde startet et forhold til Isak Dreyer (28).

Kristofferson fikk da en telefon fra søsteren, som var Isachsens assistent på den tiden.

«Jeg ville sende Sophie verdens styggeste meldinger. Fortelle verden at hun var ei hore. Såre henne. Ligge med andre. Dyrke det faktum at jeg var skadeskutt. F U C K Y O U !», skriver Kristoffersen i boken.

Samme natt som Isachsen forlot gården dro Kristofferson til hotellet hun var på for å snakke med henne, skrev TV 2.

I boken beskriver han sin ekskjæreste som ugjenkjennelige.

Isachsens forteller om eksens nye bok og hva hun tenkte da hun leste den på podcasten «Sophie og Fetisha». Episoden har tittelen "Når eksen gir ut bok."

Boken kan kjøpes hos Kagge.no / Foto: Pressebilde/Kagge.no

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.