Khloe Kardashian: Fikk kreft

30/04/2023 11:43

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den amerikanske realitystjernen fikk fjernet en klump fra ansiktet i fjor. Nå viser Khloé Kardashian frem det enorme arret sitt.

Få føflekkene dine sjekket!

Det var den 38 år gamle Khloé Kardashians viktigste beskjed da hun i fjor fikk beskjeden fra legen om at hun var rammet av en spesiell form for hudkreft.

Foto: Disney+

Nå viser Good American-gründeren frem det store arret sitt etter at hun fikk fjernet den skumle hudveksten i fjor, og noe tyder på at det ikke var en helt enkel operasjon.

Det store arret vises i forbindelse med lanseringen av traileren for den kommende sesongen av Kardashian-klanens realityserie, «The Kardashians».

– Dette i ansiktet hennes, det er veldig bekymringsfullt, sier lederen av klanen, Kris Jenner, mens Kardashian-venninnen Malika Haqq sier at hun aldri har sett Khloé så nedfor og trist før.

– Hun sover ikke, og hun har gått ned mye i vekt, sier den 27 år gamle Kendall Jenner og bekrefter dermed også de mange ryktene om at familien lenge har vært bekymret for Khloés store vektnedgang.

Det er heller ikke første gang at supermodellen ser ut til å være bekymret for storesøsters vekttap.

Khloé Kardashian innrømmer også selv at det har vært ille.

– Dette var mye mer alvorlig enn jeg forventet at det skulle være, sier hun om sin melanomdiagnose, som er en form for hudkreft.

Realitystjernen har også tidligere vært rammet av kreft i et av fødselsmerkene sine. Det skjedde tilbake i 2016, da det viste seg at det var kreft i en føflekk på ryggen til Khloé.

– Det var veldig vondt fordi det var mye hud, men ellers har det ikke vært så ille.

– Nå som jeg har prøvd det noen ganger, tar jeg ekstra hensyn til huden, kroppen og fødselsmerkene, sa Khloé den gang.

– Jeg oppfordrer deg til å sjekke deg selv jevnlig. Jeg har ikke hatt noen problemer på flere år, men ønsket å dele erfaring med deg, så hvis du ser noe som ikke ser bra ut, kan du ta affære og ta vare på helsen din.

«The Kardashians» sesong tre har premiere på Disney+ 25. mai.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.