Kongefamilien: Brudd etter 27 år

03/08/2023 12:14

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Veldig triste nyheter.

Den norske kongefamilien er en sammensveiset gruppe og skilsmisser er sjeldne.

Men nå kan Se og Hør avsløre at en av kronprins Haakons fettere er i ferd med å skilles. 

Alexander Ferner (58) er eldste sønn av prinsesse Astrid, fru Ferner (91) og ektemannen Johan Martin Ferner (1927-2015).

Hele kongefamilien var til stede når han i 1996 giftet seg med islandske Margrét Gudmundsdottir (57) i Holmenkollen kapell.

Nå har paret avsluttet forholdet og Alexander har flyttet ut. De har to barn sammen. 

Alexander er midt i en søskenflokk på fem, inkludert Cathrine Ferner (60), Benedikte Ferner (59), Elisabeth Ferner (54) og Carl-Christian Ferner (50).

Mens hans fetter, kronprins Haakon og prinsesse Märtha Louise (51), har vært i rampelyset i mange år, har Alexander og søskenflokken i stor grad unngått rampelyset.

Da Märtha feiret sin store 30-årsdag i Bergen i 2001, var søskenbarnene hennes naturlig til stede. Alexander og jubilanten ble fotografert mens de klemte hverandre.

Sammen med sin kone er Alexander en hyppig gjest når kongefamilien feirer store dager, som da kongeparet holdt en stor fest på Slottet på deres 80-årsdag i 2017.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.