Kronprins Haakon deler private bilder fra familieferie

21/07/2023 23:30

Emma

Nyheter
Foto: Kongehuset
Foto: Kongehuset
I går fylte kronprins Haakon rundt, og i den anledning har den norske kongefamilien valgt å dele en rekke private bilder fra familiens sommerferie.

Flagget heises i dag til ære for kronprins Haakon, som feirer sin 50-årsdag. I den anledning har det kongelige fødselsåret valgt å dele en rekke private bilder fra familiens strålende sommerferie.

Bildene fra kongefamiliens fantastiske sommerferie kan du se nederst i artikkelen

I innlegget takker kronprinsen først for mange gratulasjoner han har fått fra fjern og nær i anledning sin runde bursdag, og supplerer også innlegget med en rekke gode sommerminner.

Blant annet har Kronprinsfamilien feriert i Finnmark med Kongeskipet Norge i begynnelsen av juli, og sammen med dronning Sonja har de besøkt Neiden.

Den norske kongefamilien fortsetter i disse dager å skape fantastiske sommerminner sammen.

I dag er det norske nasjonalflagget en hest til ære for kronprins Haakon, som feirer et halvt århundre, og det feires – helt privat – i familiens fang.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.