Kronprinsessen snakker om operasjon: Dessverre trengs det

15/02/2023 09:11

Emma

Nyheter
Foto: Anna Lena Ahlstrom, Kungahuset, The Royal Court.
Foto: Anna Lena Ahlstrom, Kungahuset, The Royal Court.
Prinsessen setter ord på den kommende operasjonen nær hjertet, som Kongen må gjennomføre.

Dette er problemer med de nordiske kongehusene for øyeblikket.  Mens dronningen av Danmark skal under kniven i forbindelse med en rygg operasjon, skal kongen av Sverige omgå en kikkertoperasjon ved hjertet.

Kong Carl Gustafs datter kronprinsesse Victoria er for tiden på en offisiell reise til Australia, men hun har snakket med Expressen etter nyheten om den 76 år gamle monarkens operasjon.

– Dessverre er det det som trengs, sier hun fra Sydney.

Etter kongefamiliens forkunnskaper ser det ut til at det er en helt spesiell teknikk som brukes i operasjonssalen, som er mer skånsomt mot hjerteregionen, og dermed vil kongen forhåpentligvis være på beina igjen etter noen uker.

Det er også noe som får den fremtidige dronningen til å slappe av.

- Personlig føler jeg meg veldig trygg på at pappa vil være i god form. Og jeg er takknemlig for hjelpen man faktisk kan få i Sverige.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.