Kvinne hevder å være Madeleine McCann: Nå avslører hun det

31/03/2023 11:14

Emma

Nyheter
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kvinnen som hevder å være Madeleine McCann avslører nå neste trinn mens hun venter på DNA-testresultater.

Den polske kvinnen som hevder å være Madeleine McCann har avslørt til Dr. Phil, hva hennes neste skritt er når hun mottar DNA-resultatene tilbake.

Julia, 21, dukket opp på det langvarige talkshowet på mandag og fortalte verten at hun var overbevist om at hun var den savnede Madeleine McCann, som forsvant mens hun var på ferie med foreldrene sine i Praia De Luz, Portugal, i 2007.

Julia, som også går under navnet Julia Wendell eller Julia Wandelt, innrømmet at hun alltid har stilt spørsmål ved hennes fødsel og opphav, og sier at kvinnen som oppdro henne som sin mor, alltid endret tema og holdt tilbake informasjon som Julias fødselsattest.

Julia venter for tiden på DNA-resultatene, som vil bekrefte eller avkrefte mistankene hennes.

Dr. Phil spurte hvorfor hun ikke hadde sendt DNA-et sitt til Scotland Yard for testing ennå, da de ville være i stand til å sammenligne det med prøver fra det savnede barnet. 

Hun hevdet imidlertid at hun hadde forsøkt å kontakte organisasjonen uten å lykkes og venter nå på resultatene av en gentest for å finne ut sannheten. Det skriver The Mirror. 

Dr. Phil fortsatte å presse saken og spurte hva Julia ville gjøre hvis det polske paret som oppdro henne faktisk var hennes biologiske familie. 

Til det svarte hun bestemt: "Jeg tror jeg er Madeleine McCann. Hvis hun er moren min, vil jeg ikke ha kontakt med henne, det er alt, men jeg tror hun ikke er moren min."

Julia fortsatte å presentere påstanden sin, og insisterte på at hun ville gjennomgå en hvilken som helst test som er nødvendig for å bevise påstanden hennes.

Som en del av «beviset» hennes diskuterte Julia hvordan de seks første sidene i «helseboken» hennes, som alle polske barn har, var mystisk tomme - akkurat som hennes tidlige barndomsminne.

Julias foreldre har tidligere innrømmet at de var knust av hele situasjonen og hevdet at hun ikke fikk den behandlingen hun trengte for psykiske problemer.

I en uttalelse utgitt i februar avslørte de: "For oss som familie er det åpenbart at Julia er vår datter, barnebarn, søster, niese, fetter og ste-niese. Trusler mot adressen vår fra Julia, hennes løgner og manipulasjoner, aktivitet på Internett. Det er åpenbart at Julia ikke er Maddie. Vi er knust over denne nåværende situasjonen." 

Kate og Gerry McCann, Madeleines foreldre, har ennå ikke gitt noen offisiell uttalelse om saken.