Kvinnen lærer naboen en lekse når de etterlater hunden sin for en ny valp

26/12/2023 09:00

Sofie

Nyheter
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
En kvinne har delt sin avsky etter at naboene overga hunden deres på et lokalt redningssenter for å gi plass til en ny valp - men hun kom opp med en plan for å lære dem en lekse.

Før du inviterer en hund inn i hjemmet ditt, bør du vurdere om du er klar for det ansvaret. Siden hunder ikke kan ta vare på seg selv, må du gi dem mat, vann, husly og både fysisk og mental stimulering gjennom hele livet.

Dessverre er det noen som gir opp eierskapet til hunden sin når den blir for utfordrende eller når det kommer noe mer tiltalende – akkurat det som skjedde her.

På Reddit delte en kvinne historien sin om hvordan naboen forlot hunden deres på et lokalt internat for å gi plass til en ny valp.

Den gjennomtenkte planen

Den uheldige hunden, Missy, tilbrakte en hel måned på internatet før hun skjønte hva som hadde skjedd.

Kvinnen ville hjelpe Missy og samtidig lære naboene en viktig lekse. Derfor bestemte hun seg for å adoptere hunden og sa: "Jeg kan se at hun har vært deprimert og stresset [på internatet]."

Hun delte et bilde av Missy på internatet og ett etter hennes ankomst til hennes nye hjem, og viser tydelig hvor stor forskjell bare noen få timer kan gjøre i en hunds liv.

"Dette er Missy på internatet og innser at hun aldri kommer tilbake," skrev hun under bildeteksten til bildene.

De tidligere eierne har ikke oppdaget det ennå

Missy har nå bodd sammen med kvinnen i noen dager og hennes tidligere eiere har ennå ikke lagt merke til at hun ikke lenger er i hagen.

Kvinnen la til: "Hun virker lettet over å være her. Hun har ikke sett naboene ennå. Missy løp alltid til gjerdet for å gi kyss når jeg gikk utenfor, så vi har alltid hatt et veldig godt forhold."

En bruker kommenterte: "Hei, gresset er grønnere på denne siden!" - Missy".

Kilde: Mirror

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.