Madeleine McCann-saken vil ingen ende ta: Nå er det endelig nyheter fra politiet

30/10/2023 21:00

Sofie

Nyheter
Foto: Politi
Foto: Politi
Nå kommer det endelig nyheter fra politiet.

Etter 16 års stillhet har portugisisk politi endelig brutt isen og tatt steget mange har ventet på: en unnskyldning til Madeleine McCanns foreldre. Det skriver BBC.

Mediene legger heller ikke skjul på at delegasjonen av høytstående politifolk reiste fra Lisboa til London tidligere i år nettopp for å klage på måten saken i utgangspunktet ble håndtert på.

Unnskyldningen kommer i kjølvannet av en lang og smertefull periode for McCann-familien, som har vært gjennom en berg-og-dal-banetur av anklager og mistanker.

Da den da tre år gamle Madeleine i mai 2007 forsvant sporløst fra en ferieleilighet ved Praia da Luz i Portugal, ble foreldrene raskt hovedmistenkte i saken.

Her ble de anklaget for å ha drept datteren og ble til og med tilbudt en kortere straff for å ha innrømmet ugjerningen.

Nå er det tyskeren Christian Brückner som er hovedmistenkt i saken, og han sitter i fengsel i Tyskland for en annen kriminell handling. Offiserene ga sin støtte til tyske myndigheter, som mener den 46-åringen drepte Madeleine McCann.

I skrivende stund har ikke familien McCann kommentert det portugisiske politiets unnskyldning.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.