Mann fikk en regning på 409 kroner på restaurant - men plutselig tok saken en uventet vending

23/10/2023 11:00

redaktion

Nyheter
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Den 50 år gamle mannen skaper nå overskrifter.

Hjerteinfarkt er en dypt tragisk hendelse som kan skje hvem som helst når som helst. Det etterlater ikke bare fysiske arr, men også følelsesmessige arr hos både pasienten og deres pårørende.

Noe så tragisk som et hjerteinfarkt blir sjelden stilt spørsmål ved, og det har en 50 år gammel mann utnyttet.

En 50 år gammel litauisk mann bosatt i Spania har skapt overskrifter for gjentatte ganger å iscenesette hjerteinfarkt på fine restauranter for å unngå regningen. Det skriver Insider.

Ifølge spanske myndigheter ble mannen arrestert forrige måned i Alicante etter at han forsøkte å forlate en restaurant uten å betale regningen ved å late som han var akutt syk.

Bemerkelsesverdig nok var dette 20. gangen han utførte dette stuntet i løpet av ett år.

I siste episode var mannen på restauranten 'El Buen Corner', hvor han hadde bestilt to whiskyer og en sjømatpaella. Regningen kom på 34,85 euro (ca. 409 kr., red.).

Etter måltidet prøvde han igjen å gjøre et stunt uten å betale. Restaurantsjefen var imidlertid raskt ute med å oppdage mannens bedrageri.

Da han konfronterte mannen med regningen, hevdet mannen at han bare skulle hente kontanter fra hotellrommet sitt.

Men personalet i restauranten var ikke til å lure denne gangen. Mannen kastet seg dramatisk på gulvet og lot som han hadde et hjerteinfarkt, men restaurantpersonalet så gjennom svindelen og ringte politiet.

Overraskende nok hadde mannen blitt arrestert flere ganger tidligere for samme lovbrudd og tok det tilsynelatende med ro.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.