Mann satt fast i gjørme i 12 timer: Når redningsmenn ser hvem han er får de sjokk

23/09/2023 08:30

Sofie

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Faktisk var 1. september bare en vanlig fredag ​​inntil et nødanrop kom inn til brannvesenet.

Situasjonen involverte en tilsynelatende livløs person som ble oppdaget i en dam nord for byen på den amerikanske vestkysten. Redningsmannskapene ble umiddelbart aktivert.

Ved ankomst til stedet la de merke til at en mann var fanget i gjørma og satt seg fast i armhulene, omtrent 20 meter fra bredden.

Til tross for denne urovekkende situasjonen var mannen ved bevissthet. Ifølge CNN hadde han tidligere vært i en nødsituasjon i hele tolv timer, og dette skjedde ved en utetemperatur på 15 grader.

Denne mannen ble til slutt frigjort ved hjelp av et tau og stige og fraktet til sykehus for sikkerhets skyld. Det bemerkes at mannen ble identifisert takket være en iøynefallende tatovering på halsen.

Den reddede personen viste seg å være ingen ringere enn Christopher Lee Pray, en 39 år gammel forbryter som tidligere har vært fengslet for drapsforsøk.

Pray hadde rømt fra en mentalinstitusjon dagen før.

Det bemerkes som en kuriositet at Pray var fullt utstyrt med ankelmansjetter, en magekjede, håndjern og Likevel klarte han å rømme.

Senere stjal han til og med en minivan og stakk av – helt til den ville turen endte i gjørma. Rømlingen ble arrestert mens han fortsatt var på sykehuset og ført tilbake til sin celle.