Mannen bak den enorme «Shrek»-hiten har få dager igjen å leve

04/09/2023 10:07

Emma

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
«Smash Mouth»-frontmann Steve Harwell har ikke mange dagene igjen å leve.

Steve Harwell, forsanger i det populære rockebandet Smash Mouth, er i sluttfasen av livet, etter å ha slitt med medisinske komplikasjoner i årevis. Familien og nære venner har samlet seg rundt ham for å ta farvel.

Steve Harwell har hatt en livslang kamp med alkoholmisbruk, og han er nå i sluttfasen av leversvikt. Inntil nylig var han under behandling på et sykehus, men er nå på hjemmehospice. Ifølge TMZ sier Steve Harwells manager at vokalisten trolig bare har en uke igjen å leve.

Nyheten kommer nesten to år etter en urovekkende hendelse der Harwell virket ekstremt desorientert under en liveopptreden.

Han har også tidligere fått diagnoser som kardiomyopati, hjertesvikt og Wernickes encefalopati. Disse helseutfordringene, kombinert med hans rusmisbruk, har bidratt til hans forverrede tilstand.

Det er dypt uheldige nyheter for alle som har fulgt Harwell og Smash Mouth, som står bak noen av de største popkulturelle hitene på 2000-tallet, inkludert «All Star» og «I'm a Believer», også gjort kjent gjennom filmen «Shrek».

Steve Harwell er bare 56 år gammel.

Hvis du av en eller annen ukjent grunn ikke har hørt eller husket 'All Star', har du muligheten til å høre det her.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.