Maud Angelica Behn sprer en gledelig nyhet

20/01/2024 13:00

Sofie

Nyheter
Foto: TV 2/Per Christian Lind
Foto: TV 2/Per Christian Lind
– Det er virkelig helt ubeskrivelig!

Den siste tiden har Maud Angelica Behn (20) trådt frem i rampelyset, og det norske folket har fått anledning til å bli bedre kjent med denne herlige jenta.

I likhet med sin far har hun engasjert seg aktivt i kunstverdenen, både som tegner og maler. Den unge kunstneren har også publisert en bok med poesi og egne illustrasjoner.

Maud Angelica utviklet tidlig en interesse for kunst og fulgte i farens fotspor inn i kunstens verden.

I løpet av høsten arrangerte den 20 år gamle kunstneren sin egen utstilling for første gang. Allerede en uke etter åpningen av Behns utstilling var nesten alle bildene utsolgt.

Overfor Aftenposten uttrykte Behn hvor mye dette betydde for henne.

– Det er virkelig helt ubeskrivelig! Jeg føler meg varm om sjelen! Det er utrolig at så mange folk fortsatt kommer selv etter åpning, forteller Maud Angelica Behn til avisa.

Den unge kvinnen er ikke redd for å åpne seg og snakker åpent om viktigheten av å ta vare på den mentale helsen. Psykisk smerte gjenspeiles også i hennes kunstverk. Det skriver Newsner.

– Hjertet mitt på et lerret, som Maud selv beskriver det.

I en samtale med avisen har Behn tidligere delt at hun bruker kunsten som terapi for å utforske og uttrykke alle sine følelser.

På Instagram deler Behn entusiastisk at opplevelsen av å holde sin første utstilling har vært utrolig positiv og svært givende.