McDonalds: Nå forsvinner dette

14/09/2023 15:30

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
McDonalds tar nytt grep.

Fastfood-kjeden McDonalds har nylig avslørt at de kommer til å fase ut brusmaskiner på restaurantene deres over hele USA.

Det skriver Insider.

Restauranter i delstatene Illinois og California har allerede startet prosessen.

- McDonald's vil gå bort fra selvbetjente drikkestasjoner i restauranter over hele USA innen 2032, skriver McDonald's i en uttalelse til Insider.

- Denne endringen er ment å skape en lik opplevelse for både kunder og ansatte på tvers av alle bestillingspunkter, enten det er gjennom appen, kassa, drive-thru eller selvbetjentkasse, sier de videre.

Selvbetjente brusmaskiner lar forbrukere fylle på drinkene flere ganger. Nå må kundene henvende seg til kassa for å be om påfyll.

- Mindre tyveri

McDonalds mener at flere faktorer bidro til valget om å fjerne de selvbetjente brusmaskinene.

Dette inkluderer matsikkerhet og tyveriforebygging.

McDonalds har ikke selvbetjent brusløsning i Norge.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.