Media snakker med klassekameratene til 32 år gammel mann: "Han var den rareste"

17/04/2023 12:54

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Se & Hør har snakket med tidligere klassekamerater av den siktede 32-åringen.

Den 32 år gamle mannen som i går ble pågrepet i forbindelse med den savnede 13 år gamle jenta Filippa, er i dag fremstilt for avhør.

Her er den 32 år gamle mannen tiltalt for frihetsberøvelse og voldtekt. Retten valgte deretter å stenge dørene, og det er innført navneforbud, noe som betyr at navnet hans ikke kan publiseres i media eller på sosiale medier. Her i redaksjonen er vi kjent med identiteten til den 32 år gamle mannen.

Danske Se&Hør har snakket med en rekke tidligere klassekamerater og venner av den 32 år gamle mannen, og en av dem sier at han var veldig rar og rar.

– Han var den rareste personen, sier den tidligere klassekameraten til Se & Hør.

Det vet vi om saken for øyeblikket

Detaljer om Filippa-saken er fortsatt knappe, men etter grunnlovshøringen begynner et bilde å danne seg.

Lørdag 15. april klokken 11.30 blir Filippa meldt savnet. På få timer er hele Danmark klar over det, da innlegg deles på sosiale medier og politiet griper inn i saken.

Søndag 16. april klokken 13.00 kaller politiet inn til pressekonferanse, og cirka klokken 15.08 opplyser politiinspektør ved Sørsjælland og Lolland-Falster politi, Kim Kliver, at Filippa er funnet i live.

I dag, mandag 17., er den 32 år gamle mannen innkalt til avhør, og her har det kommet frem at mannen tok Filippa med til en adresse på Sorø før han fraktet henne til sin egen adresse i Korsør. Det er ikke kjent hvor lenge han oppholdt seg på de ulike adressene inntil politiet fant Filippa i Korsør søndag ettermiddag.