Mor mistet sønnen i ubåtulykken: Nå kommer hun med en hjerteskjærende avsløring

27/06/2023 21:30

Sofie

Nyheter
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Christine Dawood mistet både sønnen og mannen sin.

19 år gamle Suleman Dawood døde på tragisk vis sammen med sin far Shahzada og tre andre i OceanGate-ubåten etter at den katastrofalt imploderte sist søndag.

Men Christine Dawood har nå fortalt hvordan hun opprinnelig var ment å gå ned for å se Titanic-vraket før Covid-pandemien rammet. "Så gikk jeg tilbake og ga dem plass til å sette [Suleman] opp, fordi han virkelig ville det," sa hun til BBC.

Familien, som bor i Surbiton, Sørvest-London, inkludert datteren Alina, 17, hadde kost seg og fleipet før Suleman og Shahzada gikk om bord i ubåten. Dette er skrevet av The Sun.

"Jeg var veldig glad i dem fordi de begge virkelig ønsket det," sa hun.

Christine avslørte også at sønnen hennes, som studerte ved University of Strathclyde i Glasgow, hadde håpet å slå verdensrekord med sin Rubik's Cube mens han var på ekspedisjonen til det berømte forliset. Han hadde også med seg et kamera for å dokumentere øyeblikket.

"Han sa: "Jeg vil løse Rubiks terning 3700 meter under havet på Titanic," sa moren.

I tillegg til Suleman og faren hans, døde tre andre personer om bord: OceanGate-sjef Stockton Rush, den britiske milliardæren Hamish Harding og den franske marineveteranen Paul-Henri Nargeolet.

Det kommer etter at Sulemans tante hevdet at sønnen hennes var livredd før han gikk om bord i ubåten. Tanten hevdet at nevøen hennes "ikke var klar for det" og følte seg "redd".

Hun la til at han følte seg tvunget til å glede faren sin, som var lidenskapelig opptatt av Titanic.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.