Musikkverden i sorg: Populær musiker har tapt kampen mot kreften

29/06/2024 23:00

Emma

Nyheter
Foto: Shuterstock.com
Foto: Shuterstock.com
Hvil i fred.

Musikkverdenen har mistet en av sine betydelige figurer.

Paul Spencer, som er en sentral skikkelse i den elektroniske musikktrioen Dario G, har gått bort i en alder av 53 år etter å ha kjempet mot kreft.

Denne triste nyheten ble publisert av flere internasjonale medier, inkludert BBC, som refererer til et hjerteskjærende innlegg fra Paul Spencers familie på Dario Gs offisielle Instagram-side, som du kan se nedenfor:

– Det er med stor sorg vi må meddele at vi tidligere i dag mistet vår elskede Paul Spencer, skriver familien. – Han var positiv til siste slutt, men det var en kamp han ikke lenger kunne kjempe. Han etterlater seg en stor musikalsk arv og mange gode minner med mange mennesker. Han vil bli savnet av alle som elsket ham. Knallsterk vår store stjerne.

Paul Spencer ble diagnostisert med kreft tilbake i 2023, en sykdom han åpenhjertig delte om på sosiale medier, dokumenterte sin kamp og inspirerte mange med sin positive holdning.

Dario G, opprinnelig bestående av Paul Spencer, Scott Rosser og Stephen Spencer, fikk sitt store gjennombrudd med debutsingelen «Sunchyme» i 1997. Dette sporet ble raskt en global hit og sementerte trioens plass i verden av elektronisk musikk. Et år senere ga de ut "Carnaval De Paris", en sang som ble synonymt med 1998 FIFA World Cup i Frankrike, som du kan høre nedenfor:

Vi i redaksjonen sender våre varmeste tanker til familie og pårørende i denne vanskelige tiden.