Mystiske pakker i fryseren til Rema 1000 vekker oppsikt: Nå bryter butikken tausheten

21/04/2024 21:05

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Etter flere spekulasjoner valgte butikken å gå til nøklene.

I Rema 1000 i den danske byen Børkop har det oppstått en viss nysgjerrighet rundt fire-fem mystiske pakker som ble oppdaget i frysedisken. Situasjonen har ført til en rekke spørsmål fra folk.

De fleste av oss har sikkert opplevd den vanlige reaksjonen når du kommer over noe som får deg til å lure og du føler trang til å finne ut hva det handler om. Slik gikk det for Julie Roskær, som valgte å dele sine tanker i en omfattende kommentar på Rema 1000 Børkops Facebook-side.

Julie hadde undret seg over innholdet i disse gåtefulle pakkene en stund, og i kommentarfeltet til et av butikkens Facebook-innlegg delte hun til og med et bilde av dem.

Hun beskrev hvordan mystikken oppsto da en nysgjerrig kunde prøvde å kjøpe en av pakkene, rett og slett av ren nysgjerrighet. Dette forsøket ble imidlertid avvist av personalet, som forklarte at innholdet var medisiner.

Julie fortsatte med å beskrive at pakkene kom i forskjellige størrelser, ble pakket inn i gaffertape, elastiske bånd og lagret i plastposer, helt uten merking eller etiketter.

I en uttalelse til VAFO uttrykte hun også sin forundring over at slike pakker ble lagret i en fryser som kundene hadde tilgang til. Hun bemerket: "Jeg synes det er litt rart å ha den slags ting liggende i en iskremfryser inne i butikken."

Rema 1000 bryter tausheten

Dagen etter, da mysteriet var blitt en større sensasjon, bestemte Rema 1000 seg for å svare på kundenes spørsmål om innholdet i de gåtefulle pakkene.

Butikken forklarte:

"Kjære alle sammen. Det er faktisk bare isblokker som vi bruker når det er veldig varmt. Vi legger dem rundt medisinskapet for å sikre at temperaturen aldri overstiger 19 grader."

Så viste det seg at de mystiske pakkene hadde en praktisk funksjon. Det er imidlertid fortsatt uklart om det er vanlig å lagre slike isblokker på denne måten, siden butikken ikke har ytterligere kommentarer til saken.

Læs også:

5 sunne frukt og grønnsaker som kan gjøre deg syk Selv om frukt og grønt er noe av det sunneste du kan spise, så finnes det også varianter som kan gjøre deg syk.
Mor og datter deler samme mann: Når jeg ikke er i humør, får han moren min En mor og datter har avslørt at de deler samme mann. De har også avslørt at de ikke tror det er noe galt med det.