Nå åpner Julia Roberts seg om eksens bortgang

06/12/2023 09:00

Sofie

Nyheter
Foto: Warner Bros. Television
Foto: Warner Bros. Television
Nå åpner hun seg opp om bortgangen til Matthew Perry.

Julia Roberts reflekterer over det "hjerteskjærende" tapet av Matthew Perry.

Den 56 år gamle skuespillerinnen husket sin korte periode på 'Friends' i et nytt intervju med ETs Kevin Frazier, og ga henne en inderlig reaksjon på Perrys alt for tidlige død.

"Alle gode tanker og følelser," sa Roberts om opplevelsen hennes på den elskede serien, da hun gjestet som en barndomsklassekamerat av Perrys Chandler Bing i episoden fra 1996, "The One After the Super Bowl."

Perry skrev senere i memoarene fra 2022 at han og Roberts, utenfor kamera, hadde engasjert seg i et "tre måneder langt frieri" på den tiden.

Det skriver ET.

"De var alle så innbydende til meg som bare en slags engangsfigur, og det var en veldig morsom tid," fortsatte hun.

- En så plutselig bortgang i så ung alder er hjerteskjærende, sa Roberts om eksen hennes.

-Jeg tror det får oss alle til å sette mer pris på det vi har og å prøve å leve mest mulig positivt, fortsetter hun, fortsetter hun.

'Friends' referanser er et tilbakevendende tema i Roberts nye film, 'Leave the World Behind'. Den apokalyptiske thrilleren har også Mahershala Ali, Ethan Hawke og Myha'la i hovedrollene. Den er på kino nå og vil streames på Netflix fra og med 8. desember.

"Det er vakkert at han kunne bli hedret på den måten," sa Ali til ET om måten Friends subtilt er inkludert i filmen.

"Eller serien blir på en måte hedret, tilfeldigvis på dette tidspunktet. Så det er ganske fint at det har en liten plass der inne."

Matthew Perry døde 28. oktober. Han ble 54 år.