Nå er det over: Britney Spears skal skilles

17/08/2023 20:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Etter 14 måneders ekteskap må paret skilles.

I går startet ryktene om at popstjernen Britney Spears og ektemannen Sam Asghari skulle skilles, og nå er det et faktum. Paret skal skilles etter 14 måneders ekteskap på grunn av "uenighet i ekteskapet". Dette er skrevet av blant annet The Sun.

Timer etter at ryktene begynte å svirre, søkte den 29 år gamle skuespilleren og danseren Sam Asghari offisielt om skilsmisse.

Årsaken til deres forestående skilsmisse er ennå ikke avslørt, men ryktene sier at utroskap spilte en rolle. Sam siterte "ekteskapelige forskjeller" som sin grunn til å avslutte forholdet, ifølge TMZ.

Han oppførte også separasjonsdatoen deres som 28. juli 2023. Kilder har anklaget Britney for å ha vært utro mot Sam, selv om hun ikke har henvendt seg til noen for å bekrefte eller avkrefte det.

"Britney og Sam har brutt opp. Hun er fast bestemt på at hun ikke jukset. De to har ikke vært sammen på en stund, og det tok endelig slutt etter en stor eksplosjon," sa en innsider til ET tidligere Wednesday Online.

Verken Britney eller Sam har snakket offentlig om bruddet. Paret ble sist sett sammen på en tur til Cabo, Mexico, hvor de virket ulykkelige.