Nå: Danske-båten kan ikke seile til havn

03/01/2024 11:11

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Danske-båten har problemer.

Uværet påvirker ikke bare trafikken flere steder på de danske veier.

Danske-båten kan ikke seile til havn i Nordhavn, ved København i Danmark, på grunn av vinden.

Det sier Dennis Kjærsgaard Sørensen, pressesjef i DFDS, til Ekstra Bladet.

– Akkurat nå venter vi på at værforholdene skal tillate oss å seile inn. Vi ligger et sted ute på vannet, hvor vi ikke er til sjenanse for andre, sier han.

Han vet ikke nøyaktig hvor mange som er om bord på akkurat dette flyet, men det kan være over 1700 passasjerer hvis det er helt fullt.

Akkurat nå er det ingen tidshorisont på når du forventer å kunne seile inn til havn, men det er ingen forventning om at du må snu og sette seil mot en annen havn.

– Vi forventer ikke at værforholdene skal være så kritiske at vi må gå inn i en plan C. Det er ikke på tegnebrettet akkurat nå, sier Dennis Kjærsgaard Sørensen.

– Når du seiler på en så stor ferge, er du underlagt værforholdene. Tross alt er dette noe som påvirker trafikken fra tid til annen.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.