Nicoles sønn skrek av smerte: Nå advarer hun andre

03/07/2023 08:30

Sofie

Nyheter
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Nicoles sønn skrek av smerte: Nå advarer hun andre.

En mor har sendt ut en advarsel til foreldre om å være oppmerksomme på farene ved en hverdagsmatbit. Den hjerteknuste moren delte advarselen sin i en TikTok-video.

Nicole Lego sa: "Hvis du er småbarnsforelder, student eller til og med bare en voksen, trenger jeg at du lytter til dette."

Nicole forklarte at sønnen hennes hadde vært på sykehus på grunn av en alvorlig skade forårsaket av en populær hverdagsmatbit, skriver The Sun.

Jeg kommer bare hit fordi jeg aldri vil at et barn skal oppleve det sønnen min har vært gjennom de siste tre dagene, sier hun og fortsetter:

"Sønnen min har vært på intensivavdelingen for brannskader de siste tre dagene på grunn av noe jeg aldri i mitt liv hadde forestilt meg kunne skje."

Nicole fortsatte med å si at sønnen hennes fikk alvorlige brannskader etter at han sølt noen koppnudler.

"Barn liker veldig godt de koppnudlene, og sønnen min endte opp med å miste hele koppen med nudler i fanget hans.

Umiddelbart skriker han på toppen av lungene, han trekker av seg buksene, all huden smelter av som en liten iskrem. alt begynner å smelte bort."

Nicoles sa at sønnen hennes hadde andregradsforbrenninger så dype at han måtte gjennomgå behandling med hudtransplantasjoner.

"Vi visste ikke at han allerede hadde dype andregradsforbrenninger, mange mennesker skjønner ikke at en slik forbrenning ikke slutter å brenne, den fortsetter å brenne i 72 timer," sa hun.

"Ingen medisin kunne stoppe skrikene, han måtte opereres i dag for å få hudtransplantasjoner fra griser for å lukke nervene og få dem til å gro."

Nicole sa at sykepleiere og leger informerte henne om at nudler med kopper dessverre var veldig vanlig i praksisen deres. Nicoles video gikk viralt og ble sett over 8,3 millioner ganger.

Du kan se det nedenfor.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.