NRK avslører: Dette er det nye dommerpanelet i 'Maskorama'

16/10/2023 09:45

Sofie

Nyheter
Foto: Fredrik Arff / Monster / NRK
Foto: Fredrik Arff / Monster / NRK
Dette er det nye dommerpanelet.

«Maskorama» ble raskt en stor hit blant nordmenn da showet ble introdusert i 2020.

Interessen for NRK-programmet har ikke falt, og premieren som ble sendt forrige sesong hadde over en million seere.

I programmet gjemmer kjente seg bak skinnende masker og kostymer mens de prøver å fremføre hver sin sang.

I de foregående sesongene av programmet satt Jan Thomas, Nicolay Ramm og Marion Ravn i detektivpanelet, der deres oppgave er å prøve å avsløre de bak maskene.

Nå er den fjerde produksjonssesongen av «Maskorama» rett rundt hjørnet. Det betyr glitter, nye masker – og sist, men ikke minst, en helt ny trio av detektiver.

Hvem som blir detektivene etter Jan Thomas og Nikolay Ramm er nå endelig bekreftet.

I februar i år ble det klart at Jan Thomas ikke fortsetter i «Maskorama».

Marion Ravn står fortsatt godt fast i rollen som dronningen av panelet, og nå er det endelig klart hvem som sitter ved siden av henne når showet ruller inn på norske skjermer.

Det er Robert Stoltenberg og Tete Lidbom som skal gjette hvem som gjemmer seg bak maskene. Det skriver NRK i sin pressemelding.

Stoltenberg legger ikke skjul på at han gleder seg stort til å ta jobben.

– Dette gleder jeg meg skikkelig til. Jeg tror faktisk at det bor en liten Lilli Bendriss i meg, så jeg skal bruke mine overnaturlige evner til å finne ut hvem som er bak maskene. Tenk at jeg får lov til å sitte i panelet i et av de mest sette ungdomsprogrammene i Norge, sier han til statskanalen.

Foto: Fredrik Arff / Monster / NRK

Ravn har ingen planer om å forlate programmet og er godt fornøyd med etterforskerne sine.

– Jeg er veldig happy med disse gutta. Vi utfyller hverandre på en god måte, forteller Ravn som går inn i den nye sesongen med god selvtillit.

«Maskorama» har premiere lørdag 11. november. 

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.