Nye detaljer har dukket opp etter Johnny og Amber rettsaken: "Ville sparke meg"

14/10/2023 06:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Etter rettsaken med Johnny Depp og Amber Heard har det dukket opp nye detaljer.

I fjor sommer var det ekstra mye oppmerksomhet rundt Amber Heard (37) og Johnny Depp (60), når de havnet midt i en ærekrenkelsesrettsak.

Etter uker med spenning med vitner og bevis ble det 1. juni kjent at Heard hadde tapt saken og måtte betale 100 millioner kroner til eksmannen.

Mer enn et år etter rettssakens dom har fans oppdaget nye dokumenter som beskriver møter mellom Heard og hennes terapeut. Det skriver Variety.

Dokumenter dukket opp på Reddit som viser opprinnelige notater mellom Heard og terapeut Dawn Hughes. Dokumentene var en del av fjorårets høyprofilerte rettssak.

Notatene beskriver hendelser som fant sted på settet til «Aquaman and The Lost Kingdom», inkludert hvordan Heards kollega Jason Momoa (44) angivelig ønsket å bli kvitt den 37 år gamle kvinnen under innspillingen.

«Jason sa at han ville sparke meg,» sto det i dokumentene.

I tillegg ble det meldt at den 44 år gamle skuespilleren kom beruset på jobb og kledd som Heards eksmann.

«Jason full - møtte opp sent på sett. Kledde seg som Johnny. Hadde alle ringene også»
, står det videre, ifølge Variety.

Det virket som filmstjernenes iskalde front har pågått i lengre tid da Momoa sluttet å følge Heard på Instagram i sommer.

En kilde hevder at han blokkerte Heard fra å følge ham, ifølge magasinet.

Heard vil ikke kommentere emnet, men en kilde nær saken bekreftet at notatene refererer til filmingen av "Aquaman and The Lost Kingdom" og et møte med terapeuten 27. desember 2021.

Amber Heard og Jason Momoa på premieren til 'Aquaman'. Foto: Shutterstock

Momoa ønsket heller ikke å kommentere emnet, men en talsperson for DC Comics motsier Heards uttalelse.

DC Comics er et søsterselskap av Warner Bros., som bidro til å produsere "Aquaman"-filmene.

En annen kilde snakket også om hvordan de opplevde Momoas arbeidsmoral under filmingen og avviste påstander om at han kledde seg ut som Depp.

- Jason jobber ræva av seg. Han liker å ta en øl i ny og ne, men dukker ikke opp full på sett. Og han kler seg ikke ut som Johnny Depp. Han har alltid kledd seg i den bohemiske stilen, forteller en kilde som var på filmsettet i London 2021.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.