Ole Gunnar Solskjær: Ønskes i ny toppklubb

07/04/2023 14:13

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Man Utd-legenden Ole Gunnar Solskjær har ledet Kristiansund BKs ungdomslag siden han forlot Old Trafford.

Tidligere Manchester United-manager og klubblegende Ole Gunnar Solskjær vurderes for den ledige rollen i belgiske Pro League-laget Club Brugge, ifølge rapporter.

Brugge har vært uten manager siden 8. mars da de sparket eks-Fulham og AFC Bournemouth-sjef Scott Parker. Den belgiske journalisten Sacha Tavolieri rapporterer at Solskjær er blant klubbens kortlistede kandidater til rollen.

Det er imidlertid underforstått at Standard Lieges Ronny Deila er lagets nummer én mål for den ledige rollen, mens ex-RB Leipzig og Bayern Münchens assisterende manager Dino Toppmoller også er under vurdering.

For Solskjær, skulle han bli utnevnt av Club Brugge, ville det være hans første inntog i seniorlagsledelsen siden han forlot Old Trafford.

Solskjær ble sparket av United i november 2021 etter et ydmykende 4-1-tap mot Watford på Vicarage Road.

Kort tid etter nederlaget slapp de røde følgende uttalelse: «Manchester United kunngjør at Ole Gunnar Solskjær har forlatt rollen som manager.

"Ole vil alltid være en legende i Manchester United, og det er med beklagelse vi har tatt denne vanskelige avgjørelsen. Selv om de siste ukene har vært skuffende, bør de ikke skjule alt arbeidet han har gjort de siste tre årene for å gjenoppbygge grunnlaget for langsiktig suksess."

Nordmannen hadde i snitt 1,79 poeng per kamp og ble utnevnt til rollen permanent, etter en vellykket vaktmester-opphold, i 2019.

Siden han sluttet fra Theatre of Dreams, har Solskjær drevet med trenerskap og er for tiden ungdomslagssjef i hjembyklubben. Kristiansund BK.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.