Oppfordrer ALLE Apple-brukere til å oppdatere: Stort sikkerhetsproblem

13/07/2023 10:51

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Apple har rullet ut en kritisk oppdatering for iPhone, iPad og Mac.

Apple har lansert en ny runde med presserende oppdateringer; «Rapid Security Responses» for iPhone, iPad og Mac, melder blant annet teknologinettstedet Bleeping Computer.

En anonym sikkerhetsforsker sies å ha støtt på en feil som setter sikkerheten til disse enhetene i fare.

Feilen er i WebKit, brukt av Apple, Mozilla og Google, og kan lure brukere til å få tilgang til sider som inneholder skadelig innhold.

"Apple påpeker at nye Rapid Security Responses kun vil bli levert til de nyeste iOS-, iPadOS- og macOS-versjonene, fra og med iOS 16.4.1, iPadOS 16.4.1 og macOS 13.3.1. For å sikre data og beskytte mot angrep, anbefales det sterkt at brukerne bruker RSR-oppdateringene," skriver Neowins nettsted.

Oppdateringen ble opprinnelig lansert på mandag, men ble trukket ut kort tid etter på grunn av rapporterte feil som nettsider ikke vises riktig.

Men nå er oppdateringen ute igjen, så det er på tide å oppdatere.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.