Paret fant drømmenavnet til deres fremtidige barn - men en kommentar ødela alt

03/08/2023 23:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da paret endelig hadde funnet navnet, ble det ødelagt av en enkelt kommentar.

Et par hadde endelig funnet drømmenavnet til sin fremtidige baby, men en kommentar fra et familiemedlem fikk dem til å tvile igjen.

Når du skal velge navn til din nyfødte sønn eller datter, er det mange ting som kan spille inn. Noen foreldre velger navn basert på personlig betydning og familietradisjoner.

Andre foreldre velger et populært navn for at barna skal vokse opp med et "vanlig" navn.

Noen vil ha det stikk motsatte av et 'vanlig' navn, og gir derfor barnet sitt et unikt navn slik at barnet skiller seg ut fra mengden.

Når navnet er funnet må det gis videre til de nærmeste venner og familie, men det var nettopp her det gikk galt for et par.

Etter å ha presentert navnet kom et familiemedlem med en kommentar som så tvil om det unge paret. Dette er det som kommer frem av et innlegg på Reddit, skriver The Mirror.

"Min kone og jeg har termin i oktober og ble forelsket i navnet Cooper. Vi bestemte oss for å dele navnet med familien for noen uker siden, og her var en som sa "Cooper the Pooper scooper".

Det har holdt seg til oss siden. Jeg har fortalt kona mi at navnet er ødelagt nå, siden det er åpenbart å erte - 'Cooper the Pooper'."

I kommentarfeltet kom flere brukere raskt paret til unnsetning, og forsikret dem om at de fortsatt kan bruke navnet:

"Ærlig talt, aldri på en million år ville jeg assosiere Cooper med det! Det er et flott navn."

En annen kommenterte at han kjente noen med navnet som aldri hadde blitt gjort narr av på grunn av navnet hans:

«Personlig elsker jeg navnet Cooper, og jeg har en veldig god venn med det navnet. Så vidt jeg vet, har han aldri blitt gjort narr av navnet sitt.»

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.