«Peaky Blinders»-stjernen har gått bort

09/12/2023 08:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Skuespilleren og musikeren har gått bort.

Skuespilleren spilte hovedrollen i 5 av 6 sesonger av den populære serien 'Peaky Blinders'.

Peaky Blinders -stjernen Benjamin Zephaniah er død i en alder av 65 år etter å ha blitt diagnostisert med hjernesvulst.

Det skriver Mirror.

Hans død ble kunngjort i en uttalelse som familien hans delte på sin offisielle Instagram-konto. «Det er med stor sorg og beklagelse at vi kunngjør dødsfallet til vår elskede ektemann, sønn og bror i de tidlige timene i morges.

- Benjamin ble diagnostisert med hjernesvulst for åtte uker siden. Benjamins kone var ved hans side hele tiden og var sammen med ham da han døde. Vi delte ham med verden, og vi vet at mange vil bli sjokkert og trist av denne nyheten. Benjamin var en sann pioner og innovatør, han ga verden så mye.

De skriver videre:

"Gjennom en fantastisk karriere, inkludert en enorm mengde poesi, litteratur, musikk, TV og radio, etterlater Benjamin oss med en gledelig og fantastisk arv. Takk for kjærligheten du har vist professor Benjamin Sefanja."

Hjerteknuste fans stormet til kommentarfeltet for å hylle stjernen og huske hans arbeid som poet og skuespiller.

– Denne nyheten gjør meg veldig trist. Jeg er en stor fan. Jeg var heldig nok til å møte ham og fortelle ham hvor mye jeg likte poesien hans og hva han sto for. Mitt hjerte går ut til hans familie og venner, sier en bruker.

En annen skrev: «Dette er forferdelige nyheter, jeg er så lei meg for å lese dette. Sender kjærlighet til hele familien», mens en kommenterte: «Å, jeg er så lei meg for å høre dette. En sann legende i vår midte. Hans skjønnhet lever evig gjennom de magiske ordene han har gitt oss. Sender kjærlighet.»

Her i redaksjonen sender vi våre varmeste tanker til alle pårørende.