Pernilla Wahlgren skal bli bestemor

06/04/2023 10:56

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia commons
Foto: Wikimedia commons
Pernilla Wahlgrens eldste sønn venter sitt første barn.

Det røper Oliver Ingrosso selv i podcasten «Inga beiga morsor».

– Jeg tror ikke det har sunket helt inn enda, sier han i episoden.

Det er når Ellinor forteller om et rykte som har gått: nemlig at Oliver skulle bli far til Filippa Toremos barn – at hun også stiller spørsmålet om han venter barn med Zoe-Fay Brown.

– Ja, svarer Oliver. Han forteller at kjæresten ikke syntes det var så morsomt at det gikk et rykte om at han var far til en annens barn mens hun var gravid.

"Jeg er så glad"

Oliver forteller at han og kjæresten Zoe-Fay Brown har vært et par en stund nå og at de bor sammen. I dag er hun gravid i uke 18 og de vet ennå ikke kjønnet på barnet.

– Jeg er veldig fornøyd, ja, men jeg tror ikke det er helt sunket inn enda heller. Jeg har snakket med flere menn som skal bli fedre og alle sier det samme, du som far skjønner ingenting før du står og holder babyen på BB, sier han i podcasten. Aftonbladet har søkt Oliver Ingrosso.

Oliver er den første i søskenflokken som har fått barn, og det betyr at Bianca Ingrosso blir raskere for første gang.

«Det føles helt magisk på alle måter. At familien skal få en liten baby. Kommer til å gjøre alt for å bli den beste tanten jeg kan og Oliver og partneren skal bli verdens beste foreldre», skriver han i en melding til Aftonbladet.

På Instagram hyller Bianca også broren etter podcast-episoden.

«Min fine, fantastiske, ekte, ydmyke, kloke og snille storebror. Han som er så trygg, varm og kjærlig. Som går sine egne veier og inspirerer på så mange måter. Jeg er så stolt av deg», skriver hun i en historie og avslutter med: "Jeg sitter her og gråter over hvor utrolig vakker du er."