Petter Stordalen overrasker: Dette skal hotellkongen nå

20/06/2023 20:30

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Den alltid spreke og sprelske norske mangemilliardæren Petter Stordalen overrasker folket.

De fleste husker nok den ekstremt spreke forretningsmannen og hotellkongen Petter Stordalen fra milliardærens noe særegne og kanskje litt overgirede fremtoning, da han i 2019 hadde kjøpt blant annet Spies Rejser.

Bildene gikk verden rundt da han som nettopp ankommet president dukket opp helt opp som innpisker på møtet med sine nyansatte i Spies sine lokaler i Ørestad.

Siden har han også bl.a. vært mannen bak giganthotellet Vila Copenhagen overfor København sentralstasjon.

Men nå kan den norske gründeren og rikmannen skrive en mer særegen tittel på sin allerede rikelig CV: skuespiller.

Det skriver VG.

Mer presist dreier det seg om en rolle i den kommende åttende sesongen av den populære svenske komedieserien 'Solsidan' (Solsidan, red.), som vanligvis vises på svensk TV4 og kan streames på Cmore.

Petter Stordalen røper selv nyhetene på sine sosiale medier – inkludert TikTok og Instagram.

-Jeg debuterer som skuespiller i neste sesong av @solsidantv4. Innspillingen var utrolig gøy og jeg anbefaler virkelig at du får med deg dette. De første episodene kan du se i oktober på @tv4.

Opptakene fant sted forrige uke. Den ville rikmannen påpeker imidlertid at han ikke ser på dette som starten på en ny karriere:

– Jeg blir aldri skuespiller. Det var heldig at jeg fikk spille meg selv. Det var krevende nok i seg selv, sier han og fortsetter:

– Her var det en fantastisk kombinasjon av mangel på talent og manglende mulighet til å forbedre meg. Men det var lærerikt for meg.

Hvorfor Stordalen fikk rollen er ikke bekreftet. Ifølge VG har han imidlertid tidligere uttrykt sin store entusiasme for spesielt svenske serier. Stordalen har også delt flere bilder fra filmingen på TikTok.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.