Politiet bekrefter: Torjus Seland (7) ble funnet død i Lindesnes

18/10/2023 12:33

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå bekrefter de den forferdelige nyheten.

Det var syv år gamle Torjus Seland, som tirsdag ble funnet død i en skog nord for Vigeland i Lindesnes.

7-åringen har vært savnet siden søndag ettermiddag og en massiv leteaksjon har pågått siden den gang. Gutten forsvant fra familien under en jakttur.

Flere hundre personer søkte etter gutten i Lyngdal, med både profesjonelle leteteam og frivillige, samt helikoptre og droner.

Tirsdag ettermiddag opplyste politiet at de fant en død person. Onsdag ga politiet hjerteskjærende bekreftelse på at det var gutten.

– Dette er en svært tragisk sak. Når barn er involvert i alvorlige hendelser, gjør det ekstra inntrykk på oss alle, sier politistasjonssjef i Mandal Bernt Mushom til VG.

Hundepatruljen fant gutten i skogen cirka tre kilometer fra stedet der han sist ble sett.

Ordfører i Lindesnes, Alf Erik Andersen, snakket ifølge avisen med flere frivillige ved halv sekstiden.

– Det er vanskelig å holde tilbake tårene, også for meg. Dette er forferdelig tungt, forferdelig for de pårørende, sier Andersen.

Søket er fortsatt under etterforskning og politiet avventer en foreløpig obduksjonsrapport for å fastslå dødsårsaken.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.