Politiet etterforsker Haaland

29/03/2023 09:51

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Tirsdag kveld bekreftet politiet at de etterforsker Haaland.

Det kommer i kjølvannet av bilder fra The Sun som viser hvordan nordmannen brukte mobilen mens han kjørte bil for noen uker siden.

Noe som er ulovlig, og i England har den både en bot på 200 pund – tilsvarende rundt 1.700 kroner – og «seks poeng» på førerkortet.

– Jeg kan bekrefte at GMP er klar over saken og etterforsker saken. Vi kan ikke kommentere saken ytterligere da det pågår en etterforskning, skriver mediesjef Emma Nockton til Dagbladet.

Dersom det ikke har gått to år fra en person tok førerkort til lovbruddet inntreffer, kan han eller hun miste førerkortet.

Ifølge The Sun ble bildene av Manchester City-stjernen tatt 15. mars – dagen etter 7-0-seieren over RB Leipzig i Champions League.

Bildene viser Haaland sittende i sin Rolls-Royce med den ene hånden på rattet og i den andre har han tilsynelatende smarttelefonen sin.

Erling Haaland måtte forlate den siste internasjonale samlingen da han pådro seg litt smerter i lysken etter en FA-cupkamp mot Burnley.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.