Politiet gjenopptar uløst sak om drap på rapperen 2Pac

20/07/2023 06:30

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Politiet har raidet et hus i Las Vegas foran der rapperen Tupac Shakur ble drept for 27 år siden.

27 år etter drapet på Tupac Shakur har politiet i den amerikanske delstaten Nevada raidet huset der den amerikanske rapperen ble skutt.

Det skriver mediet BBC.

Tupac Shakur ble skutt og drept 7. september 1996, i en alder av 25 år, foran et hus i Henderson, en forstad til gamblerparadiset Las Vegas.

Han døde av skadene seks dager senere, 13. september på University Medical Center.

Ingen pågripelser er gjort og ingen personer er tatt i politiets varetekt, opplyser Las Vegas-politiet.

Politiløytnant Jason Johansson i Las Vegas sier til Las Vegas Review Journal at de har gjenåpnet saken, som aldri har blitt oppklart.

- Det har gått litt tid. Det er en sak som fortsatt er uløst. Forhåpentligvis kan vi endre det en dag, sier han.

Tupac Shakur, som rappet under navnet 2Pac, ga ut sitt første album i 1991 og fant stor suksess med hits som "California Love", "All Eyez on Me", "Changes" og "I Ain't Mad at Cha".

I 2012 ble Tupac Shakur gjenoppstått fra de døde som et hologram under musikkfestivalen Coachella i California.

Her opptrådte han på scenen sammen med livlige rappere som Snoop Dogg, 50 Cent og Dr. Dre.

Hologrammets popularitet nådde imidlertid aldri de høydene som flere på den tiden spekulerte i at det ville.

Tupac Shakur skal ha hatt konflikter med folk fra gjengmiljøet. Det gjenstår å se om disse konfliktene var en faktor i drapet på rapperen.

Til tross for sin kortvarige karriere, blir Tupac Shakur sett på som en av de mest innflytelsesrike rapperne gjennom tidene. Han har solgt over 75 millioner plater over hele verden.

Mye av musikken hans handler om de sosiale problemene som plaget amerikanske byer da som i dag. Han regnes som et symbol på kampen mot sosial ulikhet.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.