Prins Harry og Meghan Markle: En ny krise på vei

22/09/2024 16:00

Christina Amundsen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prins Harry og Meghan Markle har blitt kalt en "tikkende bombe" for den britiske kongefamilien av en kongelig kommentator.

Hertugen og hertuginnen av Sussex, som har vært distansert fra kongefamilien siden de trakk seg tilbake som arbeidende medlemmer og flyttet til USA i 2020, har allerede delt flere kontroversielle avsløringer, skriver Express.

Blant disse eskapadene er deres avslørende intervju med Oprah Winfrey, dokumentarserien på Netflix, Harry & Meghan, og Harrys memoar Spare.

Med prins Harrys forestående retur til Storbritannia for WellChild-prisene og rykter om flere bokutgivelser, har den kongelige forfatteren Tom Bower uttrykt bekymring for at en ny krise kan ramme kongefamilien.

I et intervju med OK! Magazine uttalte Bower: "- Jeg tror det er en krise på vei. De (prins Harry og Meghan) må hele tiden planlegge for fremtiden, selv om de ikke er i desperat pengenød akkurat nå."

Han trekker konklusjonen om at paret snart kan være i en lei pengeknipe og må jobbe hardt for å holde seg aktuelle.

Bower spekulerer også i om prins Harry kan ha nok materiale til å skrive en ny bok.

Enda mer bekymringsfullt, ifølge Bower, er muligheten for at Meghan Markle også gir ut sin egen bok.

"- Meghans bok kunne vært mye mer skadelig enn noe de har utgitt så langt," sa han. "Hun har mye mer hun kan si, spesielt om tiden sin i London, og det ville være både ulønnsomt og potensielt svært skadelig for kongefamilien."