Prins Harry og Meghan utestenges fra vennekretsen

27/07/2024 14:00

Christina Amundsen

Nyheter
Skal man tro ryktene går paret under tilnavnet "De utestengte". Foto: Shutterstock.com.
Foto: Shutterstock

Konfliktfylt avstand til kongefamilien

De siste årene har forholdet mellom prins Harry (39) og den britiske kongefamilien vært preget av spenning og skandaler. Etter å ha trukket seg som arbeidende medlem av kongehuset, flyttet prins Harry og hertuginne Meghan (42) til USA. Herfra har de publisert skandaleboken "Spare" og lansert den kontroversielle Netflix-dokumentaren "Harry & Meghan".

"De uinviterte"

Ifølge magasinet Gala har Harry og Meghan fått et nytt kallenavn i vennekretsen: "De uinviterte". En kilde hevder at ekteparet blir fjernet fra gjestelister fordi vennene ikke ønsker å assosieres med deres negative omdømme. Både i USA og England blir invitasjonene til sosiale arrangementer stadig færre, noe som reflekterer parets isolasjon.

Utelukket fra prestisjefylte bryllup

En av de mest oppsiktsvekkende hendelsene er at prins Harry skal ha blitt fjernet fra gjestelisten til Hugh Grosvenors (33) bryllup. Grosvenor, en av Harrys nære venner og gudfar til hans sønn Archie (5), valgte angivelig å ekskludere Harry for å unngå anspent stemning, ettersom prins William (42) også var invitert. Denne utelukkelsen signaliserer hvor dypt spliden mellom Harry og hans familie stikker.

Frykt for å støte kongen

En kilde hevder videre at ingen av Harry og Meghans venner ønsker å risikere å komme på kant med den britiske monarken, kong Charles (75). Vennene er angivelig bekymret for konsekvensene av å være assosiert med paret, gitt deres stadig mer kontroversielle offentlige opptredener og det kjølige forholdet til kongefamilien.

Ingen kommentarer fra Harry og Meghan

Verken prins Harry eller hertuginne Meghan har kommentert de nye påstandene om deres sosiale isolasjon og ekskludering fra vennekretsen. Til tross for den økende kontroversen, har paret valgt å forbli tause, noe som bare har fyrt opp under spekulasjonene.

Usikker fremtid

Det er usikkert hvordan situasjonen vil utvikle seg videre for prins Harry og Meghan. Den skandaløse bokutgivelsen og dokumentaren "Harry & Meghan" har utvilsomt skapt kalde bølger, ikke bare i kongefamilien, men også i vennekretsen. For øyeblikket ser det ut til at paret må navigere en stadig mer isolert tilværelse, både sosialt og privat.