Putins indirekte talerør: "Vi vil ødelegge NATOs borgere"

21/04/2022 12:46

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
På russisk stats-TV kunne man for kort tid siden høre at Russland ikke kommer til å stoppe krigen med Ukraina.

En av Russlands store propagandister - Vladimir Soloviev - har ifølge TV 2 uttalt på russisk stats-TV at Russland ikke kommer til å stoppe krigen med Ukraina. 

Ifølge Soloviev har Russland til hensikt å fortsette inn i resten av Europa når Ukraina har blitt «de-Nazified», som Russland sier er hele formålet med invasjonen av Ukraina.

– Defacto, vi er i ferd med å starte en krig mot NATO-land. Vi vil ødelegge NATOs krigsmaskin og landenes borgere. Når denne operasjonen er over, må NATO spørre seg selv: «Har vi nok våpen til å forsvare oss? Har vi noen igjen å forsvare?' Og vi vil ikke vise dem noen nåde. Absolutt ingen nåde,» sa Soloviev, som har nære bånd til den russiske regjeringen og Vladimir Putin.

Mannen har vært det uoffisielle munnstykket til den russiske regjeringen og Putin i mange år, og han har et nært forhold til Putin.

Soloviev har blant annet mottatt mange æresordrer fra Putin selv, og han er - som blant andre Putin - på Vestens sanksjonsliste.

- Vi må ta hardere grep, sa han, og la til at alle NATO-land bør frykte å bli angrepet av Russland.

 

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.