Raser mot SAS

27/04/2023 10:52

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Det er under lavmål".

I et lengre innlegg på Instagram forteller manusforfatteren og tidligere matkritiker i Politiken hvordan opplevelsen ble ødelagt da SAS serverte mat som ifølge TV-kokken ikke var spiselig.

''Hvis du flyr Economy, har vi gleden av å servere deg Boeuf Bourguignon...' Kort tid etter kom et beige plastbrett med en foliepakke som inneholder det kabinpersonalet omtalte som Boeuf Bourguignon. Jeg kan bare si at jeg kan mer om mat enn kabinsjefen. Det var ikke biff Bourguignon,» starter Adam Price sin rant mot flyselskapet.

Til B.T. utdyber Adam Price sin kritikk av flyveturen.

«Det var under lavmål. Hele flyturen. Og den maten hadde ingenting med Boeuf Bourguignon å gjøre», står det.

Adam Price, som sammen med broren James Price står bak flere matprogrammer og restauranter, dissekerer retten som kom til ham i innlegget på Instagram.

«Det var noen seige smakløse kjøttstykker i en brunaktig væske med biter av sorte oliven og brokkoli. Skiver av overkokt gulrot, som ikke hadde vært i kontakt med kjøttet, lå på toppen, sammen med store biter av skrellede poteter.'

«Brokkolien hadde en gulbrun farge og en konsistens der jeg helst ikke ville vite hva de gjorde med den.» står det i beskrivelsen av retten, som han også har delt bilder av.

Og det var ikke bare hovedretten som var problemet. Desserten var han heller ikke imponert over og kalles 'vingummi-aktig' av TV-programlederen, som har vært i Washington på jobb med kjæresten Katherine Diez.

Som siste skuffende vri på turen for Adam Price fikk han også presentert en tekake, som ikke gjorde noe godt for TV-vertens humør.

«Pakken inneholdt en brennende varm muffins i total oppløsning med en blokk med amerikansk smelteost inni. Det dryppet av søtt industrifett, og jeg ble faktisk glad da jeg hørte flere som utbrøt rundt meg: «Hva i helvete er dette?», skriver han.

Hele prøvelsen har kostet Adam Price 17.336 danske kroner.

Det viser et annet bilde som han har lagt ved innlegget sitt. Og det mener Adam Price definitivt ikke er riktig.

«Når du betaler syv ganger så mye for å fly med SAS, og det er den opplevelsen du får. Det er rett og slett der kjeden hopper av for meg.'

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.